Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

O nama

Konto Obad d.o.o. pruža usluge u vođenju financija, računovodstvu, knjigovodstvu, organiziranju radionica i savjetovanju vezanom uz poslovanje i upravljanje.

A kako je sve počelo? 8. ožujka 2004. godine osnovali smo obrt za knjigovodstvene i računovodstvene poslove, nakon niza godina iskustva u vođenju financijskog poslovanja i računovodstva poduzeća i velike neprofitne organizacije. Razumijevanje potreba naših klijenata omogućilo je pa i uvjetovalo naš daljnji rast i razvoj. Tako smo 6 godina kasnije, 28.03.2010. godine osnovali i društvo istog naziva, sa sjedištem u Zaprešiću, A. Šenoe 78, čija su osnovna djelatnost:

  • računovodstveni i knjigovodstveni poslovi
  • održavanje seminara i edukacija
  • savjetovanja u vezi poslovanja
  • projektiranje sustava za praćenje financijskog poslovanja u Excelu
  • izdavaštvo.

Mi nismo jedino društvo u Hrvatskoj koje se bavi ovom djelatnošću, ali smo jedni od onih koje to čine - drugačije. Ozbiljno, predano i odgovorno, moto je većine. Ne odstupajući od toga, nudimo dimenziju više, u ljudskom i tehnološkom smislu. Biti profesionalan, za nas ne znači biti distanciran i hladan. Nudimo Vam stoga neposredniji, opušteniji, ugodniji i prijateljskiji odnos.

S druge strane, na abakusu se može dobro i točno računati, ali presporo je to, zar ne? S nama je vrijeme, a time i novac, lako uštedjeti. Tehnologija služi čovjeku, ako se njome zna služiti. Koristimo stoga sve njene prednosti i blagodati, olakšavajući tako komunikaciju i ubrzavajući proces izrade svih vrsta nužnih obrazaca.

Gusta šuma zakona i financijskih propisa s nama postaje sasvim prohodnom. Pratimo sve nove propise i obaviještavamo Vas o njima putem mailing liste korisnika, a Vaša je ovdje zadaća tek da budete svjesni kako su dobre i uredne poslovne knjige plod našeg zajedničkog rada. Drugim riječima, pobrinut ćemo se da (sa)znate sve, na Vama je da znanje primijenite. Pritom ne očekujemo da ste u sve unaprijed upućeni, ne koristimo se terminologijom koju ne razumijete, nismo ljuti, niti nam je teško. Ono što zvuči komplicirano, objasnit ćemo lako, učiniti da izgleda jednostavnije.

Ukratko, poslovan i profesionalan odnos i dalje nije odnos strojeva, već ljudi. Stoga se u skladu s time i ponašamo. Razgovor, strpljenje i predanost poslu kojeg volimo, omogućuju dugoročnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Što o nama misle naši korisnici možete vidjeti ovdje.

Konto Obad d.o.o. za trgovinu i usluge;
Zaprešić, Augusta Šenoe 78;
OIB 16612037453;
Trgovački sud u Zagrebu pod MBS: 080726708;
Temeljni kapital 20.000 kn uplaćen u cijelosti; Članica uprave društva: Dubravka Obad;
Žiro račun kod Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb,
IBAN: HR9724840081105419915.