Konto Obad

Konto Obad d.o.o.

Augusta Šenoe 78, 10290 Zaprešić
tel: +385 1 33 92 909
e-mail: info@konto-obad.hr

Radno vrijeme za stranke:
pon. - čet. : 9:00 -17:00 h, pet. : 9:00 -15:00 h

Poslovna savjetovanja

Važan dio naših usluga odnosi se na savjetovanja vezana uz poslovanje i upravljanje.

Ovaj segment poslovanja uključuje širok spektar usluga. Imamo iskustva u savjetovanju i radu na projektima u svim sektorima.

Osobito smo prepoznati kao snažna pomoć poslovanju i održivosti neprofitnih organizacija. Tako već godinama pružamo kvalitetne savjete o načinu organiziranja i vođenja poslovnih knjiga, pripremama za kontrole financijskog poslovanja, kao i savjetovanja u vezi gospodarskih djelatnosti udruga. Onima koji tek žele osnovati udrugu, vrijedna smo pomoć u pripremi na sve ono što ih čeka u vezi knjigovodstva i finacijskog poslovanja općenito.

Najkraće, znanje i iskustvo koje imamo na ovom području djelovanja već dugi niz godina koristimo na dobrobit Vaših organizacija. Ne ustručavajte se zatražiti našu pomoć.

Poslovna savjetovanja - reference

Zagrebačka županija

  • Projekt: «Uspostavljanje turističkog clustera u zajedničkoj turističkoj zoni «Po Sutli i Žumberku» (projekt se provodio u okviru natječaja CARDS Border Region Co-operation)
  • Opis posla: administrativno i financijsko praćenje/izvještavanje na projektu
  • Rekli su o suradnji s nama: Surađivali smo s kolegicom Dubravkom Obad koja je za nas radila financijsko i administrativno izvještavanje na projektu. Bili smo izuzetno zadovoljni kvalitetom pripremljenih materijala. Posebno ističem visoku profesionalnost, kako u komunikaciji, tako i u obavljanju posla.

mr.sc. Krunoslav Pilko, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije

The Urban Institute's Representative Office in Croatia

  • Projekt: „Projekt reforma lokalne samouprave - The Local Government Reform Project II Croatia“
  • Opis posla: stručna tehnička pomoć na projektu reforme lokalne samouprave konkretno na području konzultacija iz financijskog menadžmenta za udrugu HUKON - u trajanju 100 dana
  • Rekli su o suradnji s nama: “Angažiran od strane USAID-ovog Projekta reforme lokalne samouprave koji je u Hrvatskoj provodio the Urban Institute, Konto Obad je pružio izuzetno profesionalnu, kvalitetnu i učinkovitu tehničku pomoć udruzi Hrvatskih konzultanata za lokalnu samoupravu - HUKON na području financijskog planiranja i upravljanja. KONTO Obad je u svojem radu s udrugom koristio individualizirani pristup u radu, kombinirajući praktične radionice, individualne konzultacije, analize i vježbe kako bi članovima udruge objasnio principe financijskog planiranja i upravljanja, dvojnog knjigovodstva, praćenja financijskog plana i proračuna te financijskog izvještavanja. Udruga HUKON se je kroz 100 dana rada s predstavnicima Konto Obad, razvila od nove udruge s minimalnim znanjem o financijskom planiranju do udruge koja je bila u stanju primijeniti novo znanje u praksi. Na području neprofitnog financijskog upravljanja i računovodstva, Konto Obad je definitivno lider u svojem poslu poznavajući kako neprofitni tako i profitni sektor, te područje financijskog poslovanja”.

Mirna Karzen, stručnjakinja za lokalnu samoupravu, LGRP, the Urban Institute